Mesajul Primarului

 

        In calitate de primar al comunei adresez un sincer bun venit tuturor ce ati accesat acest site, in numele acestei comune, administratiei publice locale si al meu personal.

        Ne dorim ca pe aceasta cale sa venim in sprijinul cetatenilor, oferindu-le dreptul la informatia produsa si gestionata de administratia publica locala si in acelasi timp sa fim o fereastra deschisa permanent tuturor care vor sa ne cunoasca comuna si pe noi.

        Multumim in numele locuitorilor, vizitatorilor din tara si strainatate, pentru ca ati avut curiozitatea si dorinta de a afla cat mai multe despre noi, gandindu-va poate ca veti descoperi oportunitati de afaceri de orice natura, ce speram ca va vor indemna sa investiti in comuna noastra, asigurandu-va cu responsabilitate de existenta unei administratii publice locale deschise si transparente.

        Cu siguranta in urma informatiilor primite, veti gasi macar un lucru care va va capta atentia si dorinta de-a cunoaste pe viu frumusetea unica a acestor meleaguri, oameni prietenosi, ospitalieri si farmecul unei comune primitoare.

 

                                                                                                                Primar,

                                                                                                                Tucu Constantin


Primarie

Consiliul local

Informatii publice

Anunturi

Dezvoltare

Cultura locala

Statistica

Contact

Rss

Administrare